Kedvenc blogjaim

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 wwww.mylittlehungary.com

Az oldal célja, hogy sok-sok szép képpel, élménybeszámolóval, látnivalókról, nevezetességekről szóló írásokkal, programjavaslatokkal a Mi kis Magyarországunkra csábítsa a külföldi látogatókat! :)  Két lelkes lány, aki szereti Budapestet, és ráadásul imád fürdőzni... hát pontosan ezért, először ezt a két témát járjuk körül, és próbálunk minél több helyszínt bemutatni. Folyamatosan írjuk a cikkeket, programjavaslatokat, töltjük a galériákat - valószínűleg ez az oldal mindig frissülni fog, hiszen számtalan csábító hely van hazánkban.Gyógyító vizeinket mutatja be a www.gyogyuljtermeszetesen.blog.hu

Ásványvíz, termálvíz, gyógyvíz - melyik pontosan micsoda, mire is jó, mikor érdemes használni. Persze, mindig, hiszen vízre mindenkinek szüksége van, na de ha egyben jót is tehetünk vele, akkor miért ne?! Itt megtalálhatod, hogy mely vidéken, milyen vizek, milyen hatással lehetnek a szervezetünkre.

 www.endoblog.hu

“Árvai Nóra szakember – pszichológus - és endometriózisból gyógyult nő, aki tudja, miről beszél, hiszen maga is átélte az endometriózissal való küzdelmet.”  Önismereti tréningeket vezet, konzultációkat, életmód tanácsadást és gyógyító női jóga szemináriumot tart a krónikus női bajokban szenvedőknek. 

www.homeomami.blog.hu

 Honnan a furcsa név? Homeomaminak a gyerekek neveztek el, akiket a környezetemben bogyókkal kezelek immáron tizedik éve. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze, szeretném az érdekesebbeket hétről-hétre megosztani Veletek. Nem hagyományos tanácsadásra gondolok, hanem inkább az anya tapasztalataira a homeopátiával és a gyermekbetegségekkel.

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds