Energiakezelések – elindulás az úton

Felhasználó értékelésKristályakadémia®            A Kristályakadémia® képzései, a tradicionális reiki, a kristálygyógyászat, a tantra jóga, a meditációs technikák az élet alapvető kérdéseinek megválaszolásában segítenek: ki is vagyok én valójában, hogyan kerülhetek kapcsolatba valódi, felsőbb énemmel, mi a célom ebben az életben, hogyan teljesíthetem sorsfeladatomat, hogyan kerüljön egyensúlyba testem, lelkem és szellemem, hogyan őrizzem meg az egészségemet, mit kell tennem lelki, szellemi fejlődésem érdekében? Az önmagunk megismerése felé vezető, akadályokkal és feladatokkal teli, szép, de nehéz úton Kardos Anita, a Kristályakadémia® alapítója és vezetője indított el engem néhány évvel ezelőtt.

Bővebben: Energiakezelések – elindulás az úton

Karneol kristállyal az ágyamban

Felhasználó értékeléswww.crystalitas.comSzenvedéseim közben, mikor női betegségem okozta hasfájásom miatt csak nagy nehézségek árán tudtam álomba szenderülni, nagy segítségemre voltak a kristályok, különösen a karneol. Bizonyára vannak, akik nem tudják, hogy a kristályok különböző elektromágneses rezgéseket bocsátanak ki magukból, finom energiájukkal hatnak testünkre, lelkünkre, szellemünkre.  Rezgési frekvenciájuk elemi összetevőiknek megfelelően változik, így a szervezet különböző pontjain képesek  az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.

Bővebben: Karneol kristállyal az ágyamban

A Reiki ereje

Felhasználó értékelésKristályakadémia®A fájdalomtól összehúzódva, tehetetlenül feküdtem az ágyon miközben azon tűnődtem, hogy vajon hány fájdalomcsillapító szükséges ahhoz, hogy eljussak a fürdőszobáig, megfürödjek és elmenjek dolgozni. Szinte hihetetlen, de az életnek azon egyébként természetes, de egy beteg, egyensúlyából kibillent embernek természetfeletti erőkifejtést igénylő tevékenységek, mint a fogmosás milyen hatalmas megpróbáltatást jelentenek. Moccanni sem bírtam, a fájdalom elszívta az energiámat, felfalta az erőmet. Végső kétségbeesésemben felhívtam egy kedves barátnőmet, akiről tudtam, hogy régóta gyógyító energiákkal foglalkozik.

Bővebben: A Reiki ereje

Alkategóriák

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds