Karneol kristállyal az ágyamban

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó www.crystalitas.com

www.crystalitas.com :: www.crystalitas.com
Szenvedéseim közben, mikor női betegségem okozta hasfájásom miatt csak nagy nehézségek árán tudtam álomba szenderülni, nagy segítségemre voltak a kristályok, különösen a karneol. Bizonyára vannak, akik nem tudják, hogy a kristályok különböző elektromágneses rezgéseket bocsátanak ki magukból, finom energiájukkal hatnak testünkre, lelkünkre, szellemünkre.  Rezgési frekvenciájuk elemi összetevőiknek megfelelően változik, így a szervezet különböző pontjain képesek  az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát visszaállítani.

Mivel krónikus, nőgyógyászati betegségem a szexcsakrával függött össze, amelyre a karneol kristály hat legerősebben, a csodás, narancs-vöröses színű kristály mindennapi életem részévé vált. Hordtam a markomban, együtt aludtam vele az ágyamban, hogy éjszaka is érezzem szétáradó melegét. De készítettem belőle elixírt is, hordtam karkötőként a csuklómon, és néztem hogyan válik még ragyogóbbá a napfény sugaraitól. A finom energiáknak idő kellett, hogy testi-lelki-szellemi szinten kifejtsék hatásukat, de rezgésük már a kezdetektől fogva jól estek a testemnek és enyhítették rosszulléteimet.

Mióta használják a karneolt?

Már az ókorban is ismerték gyógyító hatását. Az ókori receptek szerint elállítja az orrvérzést, ha a fölmelegített borba egy kis karneol kristályt helyezünk, majd egy kis idő elteltével leisszuk róla a már langyosra hűlt bort. Az antik időkben balesetek, mérgezések elleni védőkőként is ismerték. Az egyiptomiak halotti díszeket készítettek belőle.
Már Hildegard von Binden, a 12. században élt német, misztikus apátnő tudta, hogy gyorsítja a szülést, és csillapítja a szülési fájdalmakat.

Mire hat a karneol?
- csökkenti a menstruációs fájdalmakat,
- oldja a nemi szervek betegségeit (petefészek gyulladás, ciszták, miómák)
- férfiaknak is jó, erősíti a prosztatát
- tisztító hatásával elősegíti a vese, a lép, a máj és az epe harmonikus működését
- segít a vese és hólyagkövek feloldásában stb.

A karneol kristály a lélekre és a szellemre is hat, ezáltal segített az akadályok leküzdésében, a problémák megoldásában. Az életöröm és életerő köve, így átsegített a depressziós időszakokon, új energiával töltött fel. Fokozta akaraterőmet és kitartásomat, ami nélkülözhetetlen volt a gyógyulásomhoz.
A Kristályakadémián® megtanultam a kristályok rezgésének direkt, irányított technikával történő közvetítését a tenyeremen keresztül, illetve az erőrudakkal való kezelést.

főnixmadár ( Forrás:  Kristályakadémia®, www.kristalyakademia.hu)

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds