Balázs Andrea, egészség coach és jógaoktató

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó Hogyan is tértem az egészség útjára? Bár szerencsére mindig egészségesnek mondhattam magam, azért volt egy-két jel, ami arra mutatott, hogy testem mégsincs tökéletes egyensúlyban. Gyerekkoromban a tipikus magyar ételeken nőttem fel, és nagymamám sütijéből egy fél tepsit el tudtam fogyasztani. A huszas éveim elején gyakorlatilag finomított szénhidráton éltem. Tinédzser korom óta hormonális problémáim voltak és később kiderült, hogy PCO-m (policisztás ovárium) van. Elhatároztam, hogy rendbeteszem a hormonjaimat, természetes úton, mivel mindig a természetesség híve voltam.

 

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.andreabalazs.com
blog magyarul: http://yoganutrition.blogspot.com
blog angolul: http://yoganutrition.com

Találtam egy csodálatos természetgyógyászt, Nyáry Gézát (www.avaloki.hu), aki energiakezelésekkel meggyógyított, a PCO-k eltűntek. Ekkor kezdtek el igazan érdekelni a természetes gyógymódok, a jóga és az egészséges táplálkozás. Évekkel később és pár éves külföldi élet után 2010-ben otthagytam irodai marketinges munkámat (15 évig dolgoztam marketingesként, különböző multinacionális cégeknél és hotelben), és elvégeztem a Sivananda Jóga Vedanta központ jógaoktatói tanfolyamát Vietnámban. Azóta tanítok jógát. 2011 januárja óta pedig kismamajógát is. 2013-ban a new york-i Institute for Integrative Nutrition-ban végeztem egészség coachként. Jelenleg klinikai táplálkozástudományt tanulok ismereteim bővítése céljából. Egyéb alternatív gyógytechnikák, amelyeket tanultam és alkalmazok, amikor úgy látom, hogy a hozzám fordulóknak szükségük van rá, például a tibeti hangmasszázs, thai talpmasszázs és Life Alignment (energetizáló kezelés).

Kismamáknak, szülőknek és stresszes egyéneknek segítek egészséges életvitelük helyreállításában, fogyásban, stresszoldásban. Külföldön élek férjemmel és pici lányunkkal, de az internet segítségével a világ határtalan :)„Ne zsúfoljátok tele lelketeket haszontalan gondolatokkal. Minek rágódni a múlton, elébe menni a jövőnek? Maradjatok a jelen pillanat egyszerűségében.” - Buddha

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds