Zöld vér

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

www.frissbuzafu.hu

www.frissbuzafu.hu
Milyen érzés, amikor a reggeli kávé helyett friss búzafű lével indítjuk a napot? Hát garantáltan nem leszünk álmosak, és a reggeli ébredezés ideje is lényegesen lecsökken. Én pár évvel ezelőtt már töröltem a koffeint az életemből, és egy ideje éhgyomorra három deci tisztított vagy desztillált vizet iszom, de most pár napja kipróbáltam a búzafű levet. És bevallom, felülmúlta várakozásaimat.Ha valaki energikusan szeretné kezdeni a napot, akkor a reggeli ébredés után fogjon egy ollót, és vágjon magának pár maroknyi friss búzafüvet, vegye elő a présgépet, és máris élvezheti a friss, mélyzöld ital előnyös hatásait. 


Hogy honnan kerül hozzám friss búzafű reggelente Budapest közepére, egy társasház negyedik emeletére? Bevallom arra nincs időm, hogy saját magam gondozzam, csíráztassam és nevelgessem a magokat, úgyhogy tálcán rendelem, a már kb. 10-15 cm hosszú füveket. Amellett, hogy a látványuk is csodás, és imádják a napfelkeltét a konyhaablakban, a locsoláson kívül különösebb gondoskodást nem igényelnek.

A búzafű valóban rendkívüli hatásáról gyorsan meggyőződtem, mivel váratlanul egy szájsebészeti beavatkozáson kellett átesnem, ami igencsak megterhelte a szervezetemet. A búzafű lé nemcsak az erőmet adta vissza, hanem a seb gyors gyógyulásáról is gondoskodott. Eredetileg immunerősítés céljából akartam fogyasztani, és úgy gondoltam, hogy az évszakforduló idején segít a megfázások és más betegségek megelőzésében. Az biztos, hogy a kezdődő torokkaparásom gyorsan elmulasztotta.

A búzafűnek már a gyönyörű zöld színén is látszik, hogy tele van élettel. Az íze viszont elég különös, édeskés és nagyon tömény, néhány alkalom után azonban ízlelőbimbóim is megkedvelték. Balassa Sándor, aki a búzafüvet neveli, felhívta a figyelmemet, hogy a búzafüvet frissen érdemes fogyasztani, hiszen így jut át a szervezetünkbe hihetetlen gazdag vitamin- és ásványianyag tartalma. Ha nem friss a búzafű, azt az ízén is érezni, egyszer kóstoltam ilyet, és olyan rossz volt, hogy nehezen szántam rá magam az ismételt fogyasztásra.

És miért érdemes fogyasztani a búzafüvet az immunerősítésen, a gyógyulási folyamatok gyorsításán, és a szervezet vitalizálásán kívül?


Mert a búzafű


* regenerálja a sejteket
* segíti a méregtelenítést, különösen a májat tehermentesíti
* lúgosítja a testet

* véd a káros sejtelhalás ellen
* javítja a szöveti oxigénellátást
* serkenti a vérképzést
* javítja a sejt anyagcseréjét
* megszabadítja testünket a nehéz fémektől
* segíti a férfi meddőség legyőzését
* rendszeres fogyasztása segíti a súlyfelesleg könnyebb leadását,
* védelmet nyújt a környezeti ártalmak és a rákkeltő anyagok ellen
* jótékony hatást fejthetnek ki a reumás és ízületi fájdalmakra, kiváló a köszvényben szenvedők számára is

Milyen búzafüvet érdemes fogyasztani és honnan kerül friss búzafű a lakásomba?

Én innen szerzem be: www.frissbuzafu.hu

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds