Főzet a hasi ciszták, tumorok eloszlatására

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 


Saját tapasztalataim alátámasztják, hogy az alábbi főzet hatékonyan segíti a hasi ciszták, daganatok szétoszlatását. A receptet Paul Pitchford Gyógyító táplálkozás című kiváló könyve írja le, és emellett kifejti a pangó vér szerepét ezeknek a hasi képződményeknek a kialakulásában.

A lényeget és a főzet receptjét ismertetem, de érdemes elolvasni a könyvben, ha valakit részletesen is érdekel.

„Pangónak azt a vért nevezzük, amelyik a test szöveteinek a sérülését követően megalvad és besűrűsödik, vagy a csí gyengesége miatt megszűnik keringeni. A pangó vér jele az egy helyre korlátozódó, nyilalló fájdalom, a gyakori vérzés, a sötétlila darabos vérzés, a sötétlila, pirosan pettyezett nyelv és a természetellenesen sötét arcszín. Amikor a vér pang, rögök alakulhatnak ki benne, a krónikus pangás tumorokat, cisztákat, csomókat és kemény, mozdíthatatlan dudorokat hoz létre. A nőgyógyászati panaszok nagy részét, különösen a fájdalmasakat, a vér pangása okozza.

Egy álláspont szerint a pangást a vér minőségének javításával kell kezelni. A méreganyaggal, hulladékkal, zsírral teli vér jobban lelassul és könnyebben megalvad. Az egészséges, életerős vér csúcsformában lévő lép-hasnyálmirigyet követel, mivel ennek a szervnek a működése nagy hatással van a vérképzésre. Nyugaton az emésztés és a lép-hasnyálmirigy legnagyobb ellensége a nedvesség és a nyálka, mert gyengeséget okoz, amelynek következtében zavaros lesz a vér. Nedves, nyálka állapotokban meg kell szüntetni a hideget (hőmérsékletben), továbbá a nagyon édes, rendkívüli nyálkát termelő ételek, köztük a hús, a tejtermék, a tojás fogyasztását.
A méhdaganattal, köztük a fibrómával és a rákkal számos esetben együtt jár a pangó vér. A petefészek cisztáit is ebbe a kategóriába sorolhatjuk. Az ételbe tett kurkuma segít a kinövések szétoszlatásában. Mivel a méh és a petefészek nem tartozik a jó vérkeringésű testrészek közé, és a kinövések ellenállnak a kezelésnek, az alábbi növényi főzetnek felbecsülhetetlen értéke van a tumorok, a rák, és a hasonló hasi képződmények eloszlatásában és felszívódásában:

1 rész kurkuma
1,5 rész édesgyökér
4 rész fahéj
5 rész őszibarackmag”

Az őszibarackmagot érdemes most összegyűjteni, a napon megszárítani, és elraktározni a folyamatos kúrához.
A főzethez 2,5 dkg növényi részt – a fenti arányban - le kell önteni másfél liter, forrásban lévő vízzel, majd főzni kb. 40-45 percig, lassú tűzön, fedő alatt. Én délelőtt 10 óra körül iszom kb. 8-9 teáskanálnyi főzetet naponta, 6 héten keresztül, utána 3 hét szünetet tartok. A könyv azt írja, hogy naponta 2-4 alkalommal kell inni étkezések között és hetente 1 nap szünetet tartani. Én azért iszom délelőtt, mert a lép 9-11 között a legaktívabb és arra hat a főzet.

Kicsit ugyan kesernyés, de kifejezetten élvezhető az íze! Egészségetekre!

(Forrás: Paul Pitchford: Gyógyító táplálkozás, Édesvíz Kiadó, 2009)

főnixmadár

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds