Gail Burton: Candida-diétás receptek

Felhasználó értékelés


A manapság divatos, élelmiszerüzletben beszerezhető készételek, üdítők, nassolnivalók és ételízesítők között alig akad olyan, amelyik ne járult volna hozzá ahhoz, hogy a Candida albicans fertőzés népbetegség legyen Magyarországon.

Bővebben: Gail Burton: Candida-diétás receptek

Munkácsi Gabriella: A legendánk-ciklus

Felhasználó értékelés


A Legendánk-ciklus öt kötetesre tervezett munka, amelynek teljes cselekményvázlata már az első történet megírása előtt kidolgozásra került. Éppen ezért ad egy ívet, egy útvonalat, egy olyan külső-belső világot, amely a főhősök vezetésével mindenki számára végigjárhatóvá és átélhetővé válik. Teljes egészében arra a mesegyógyítás-koncepcióra épül. (www.fonixmadar.hu/relaxacio-oenismeret/155-mesegyogyitas)

Varázslatos történet barátságról, bátorságról, szeretetről – és legfőképpen a lélek útjának győzelméről.
Fordulatokkal, útmutatásokkal és felismerésekkel teli történet-sorozat – a saját út, a saját sors megélésének fontosságáról. Próbákról, kalandokról, barátságról, összefogásról és legfőképpen a szeretet és a lélek erejéről. Mindazoknak ajánlva, akikben még él a „belső gyermek” nyitottsága, tisztánlátása, kíváncsisága és kalandvágya. És természetesen azoknak is, akik újra fel szeretnék fedezni magukban ezeket a kincseket.

Bővebben: Munkácsi Gabriella: A legendánk-ciklus

Ferencsik István: Íriszdiagnosztika

Felhasználó értékelés


 www.lazikiado.hu     A szem a lélek tükre – tartja a mondás –, de nemcsak a léleké, hanem a testé is, amint az Ferencsik István könyvéből kitűnik. Az emberi szem – ez a bonyolult működésű szerv – a szakavatott számára szinte mindent elárul „gazdájának” egészségi állapotáról. Ezért is alkalmazzák sok helyütt a világon az iridológiát a hagyományos orvoslás diagnózisainak kiegészítőjeként.
           

Bővebben: Ferencsik István: Íriszdiagnosztika

Dr. Oláh Andor: A rák természetes gyógymódja és megelőzése

Felhasználó értékelés


www.lazikiado.hu  A baden-badeni szanatórium igazgatója, Malten szerint „a rák nem egyéb, mint a természet büntetése az emberre azért, mert a természet rendelte táplálkozástól és életmódtól eltért. A betegség, mint a huszadik század „pestise”, korra, nemre és földrajzi régióra való tekintet nélkül a második legnagyobb halálokként tizedeli az emberiséget. Az alapvető gond a táplálkozásban keresendő, a helytelen táplálkozás mellett pedig a rossz lelkiállapot, a mindennapi stresszhelyzetek is rizikófaktorként mutatkoznak, mert gyengítik az immunrendszert. De meg kell említeni az alkohol, a dohányzás és a drogfogyasztás rákra hajlamosító hatását is.
 

Bővebben: Dr. Oláh Andor: A rák természetes gyógymódja és megelőzése    

Andreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás

Felhasználó értékelés


www.fhlkiado.huNem igazán tudtam mire vállalkozom, amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam abba a tisztítókúra sorozatba, amelyet Andreas Moritz „A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás” című könyvének útmutatója alapján végeztem. A szerző súlyos gyermekkori betegségeinek hatására 15 éves korában kezdte el tanulmányozni az emésztőrendszer működését és kezdett változtatni étkezési szokásain.

Bővebben: Andreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds