Andreas Moritz: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 


www.fhlkiado.hu

www.fhlkiado.hu :: www.fhlkiado.hu
Nem igazán tudtam mire vállalkozom, amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam abba a tisztítókúra sorozatba, amelyet Andreas Moritz „A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás” című könyvének útmutatója alapján végeztem. A szerző súlyos gyermekkori betegségeinek hatására 15 éves korában kezdte el tanulmányozni az emésztőrendszer működését és kezdett változtatni étkezési szokásain.

Az igazi javulás egészségében viszont 10 évvel később, a májában lévő több ezer epekőnek a kiürítése után történt. Először különböző gyógynövényekkel és májtisztító módszerekkel kísérletezett, amelyeket különböző korszakokban és kultúrákban használtak. Azonban az igazi gyógyulást a könyvében ismertetett módszer eredményezte. Az egy hétvége alatt elvégezhető speciális kúrát Andreas Moritz tizenkétszer ismételte meg, mialatt kb. 3500 epekő ürült ki a májából. Nekem 9 tisztításra volt szükségem, a távozó epeköveim pontos számáról nem tudok beszámolni, de gyanítom, hogy nálam is elérték az ezres mennyiséget.

Andreas Moritz könyvében a májtisztítás módszerének pontos leírása mellett arról is részletesen tájékoztatja olvasóit, hogy az epekövek miért okai a világban jelenleg elterjedt diabetesnek, ráknak,  szívbetegségeknek,  légzőrendszeri zavaroknak, allergiáknak, húgyúti problémáknak, nemi szervek működési zavarainak, és más krónikus betegségeknek. A közérthető leírások során feltárul az összefüggés emésztőrendszerünk és más szerveink működése, az epekövek és a táplálkozás, az epekövek és a nem megfelelő életmód között. Andreas Moritz az epekőképződés elkerülésére is ad praktikus tanácsokat. Ezek közé tartozik például a megfelelő minőségű, tisztított víz ivása, a vegetáriánus étkezés, a kielégítő mennyiségű alvás, a rendszeres sportolás, illetve érzelmi életünk egyensúlyban tartása. És mi történik azzal, aki megszabadul epeköveitől? A májtisztítás többek között gyökerestől megszünteti a tárolt dühöt és indulatokat. Ha a máj mentes az epekövektől, akkor jól végzi méregtelenítő, tápanyagszállító, -feldolgozó és -átalakító feladatait. Ezáltal egészségesek maradunk, nem lesznek fájdalmaink, megerősödik immunrendszerünk, testünk is rugalmasabbá válik, hiszen a merev izmokat és ízületeket a rossz emésztés és kiválasztás eredményeként lerakódott salakanyagok okozzák testünkben.  Az emésztési és anyagcsere folyamatok javulásával megnő sejtjeink vitalitása és fiatalabbá válnak. A májtisztítás szellemünkre is kihat: javul az emlékező- és koncentrációs képességünk és sokkal kreatívabbak leszünk. És amitől igazán csodálatos ez a máj és epehólyag tisztítás, hogy mindez operáció nélkül, kényelmesen otthoni környezetben végezhető!

FHL Kiadó, 2010

www.fhlkiado.hu

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds