Gail Burton: Candida-diétás receptek

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 


A manapság divatos, élelmiszerüzletben beszerezhető készételek, üdítők, nassolnivalók és ételízesítők között alig akad olyan, amelyik ne járult volna hozzá ahhoz, hogy a Candida albicans fertőzés népbetegség legyen Magyarországon.

 


A Candida hallatán sokan megvonják a vállukat, többnyire azért, mert nem hisznek benne, illetve nem ismerik fel a Candida fertőzés és a tünetek közötti összefüggéseket. Ön gyakran érzi magát letörtnek, fáradtnak, hónapokig nem képes kilábalni egy-egy légúti fertőzésből, esetleg álmatlanság gyötri? Bármennyire is megdöbbentő, ezek – más egyebek mellett – lehetnek a Candida fertőzés tünetei is, amit kemény, de tartható diétával orvosolni lehet.


Gail Burton szakácskönyve azért sikeres szerte a világban, mert gyakorlati, bárki által megvalósítható eszközöket kínál az egészségesebb élethez. Egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom és változatos ételek szerepelnek a könyvben, amelyek a reggelitől egészen a vacsoráig lefedik az összes étkezést. Ám ha Ön nem hisz a Candidában, viszont szeretné magát fittebbnek érezni, esetleg leadni pár kilót, akkor is érdemes a receptek közül kipróbálnia néhányat, ugyanis ezekkel az ételekkel a fogyás is könnyebb.


Kiadó: Szigillum Bt, 2012


 https://www.facebook.com/candidamentesen

 

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds