Méregűzés a testben, tiszta gondolatok a fejben

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Julos/Pixmac.huSokat lehet hallani, olvasni arról, hogy a negatív érzelmek – szomorúság, harag, bánat  - testi szinten is különböző betegségeket okozhatnak. Ezt sajnos sokan – köztük én is – saját bőrükön is megtapasztalhatták, hiszen a lelki egyensúly felborítja a testit is, és ennek visszaállítása sokkal nehezebb, mint a harmónia elvesztésének megelőzése. Testi egyensúlyom visszaszerzésére tett következetes próbálkozásaim azonban lelki és szellemi szinten is meglepő eredménnyel jártak.

 

 

 

Betegségem megjelenésekor a lelki kiváltó okok és tünetek teljes tárházát birtokoltam: csalódott voltam, a végtelenségig szomorú és kiábrándult, hitemet vesztett a társaimban, a világban, magamban. Az egyre fokozódó fájdalomérzés pedig nemcsak az erőmet, hanem a tiszta gondolkodásomat is elvette. A szenvedés és a bánat lassan átszőtte a testemet, a lelkemet és a tudatomat. Eszembe jutott  „A Végtelen történet” Michael Ende meséje , amikor az egyik mesehős, Atráskó szürke lovacskája belefullad a Szomorúság Ingoványába és gazdája hiába próbálja megmenteni az életét. Hát én is fulladoztam a saját mocsaramban.  Persze egy idő után ráeszmélve, hogy ezen változtatni kellene, megpróbáltam olyan gyakorlatokat végezni, amelyek lelki és szellemi szinten gyógyítanak. Azonban a testem akkora már olyan mértékben volt elszennyezve a felhalmozódott negatív érzelmi salaktól, hogy ezen már az építő, pozitív gondolatok és érzések sem tudtak áthatolni. Fogja voltam hát saját fájdalomtestemnek. A problémát csak növelte, hogy bár szándékomban állt pozitívan gondolkodni, az elhatalmasodott testi baj mindig visszahúzta energiaszintemet és visszazuhantam az elkeseredettség és kilátástalanság állapotába.

A megoldás egyik meghatározó részét a testi tisztítókúrák jelentették az életmódváltáson belül. És legnagyobb meglepetésemre, ahogy a testemben leülepedett mocsok – beleimben a megkövesedett salak, az elnehezedett és elszennyeződött vér, az epekövekkel teli máj és epehólyag, és elsavasodott testnedveim – elkezdett távozni, elindult lelki és szellemi tisztulásom is. Megkönnyebbültem, korábban csak nehezen fegyelmezhető érzelmeim – melyek a hiszti és a depresszió között hullámoztak – most lecsendesedtek, észrevettem, hogy már egyre kevésbé érintenek mélyen a napi problémák, nyugodt és kiegyensúlyozott lettem. Lassan visszatért az életkedvem, barátaim megállapították, hogy már mosolyogni is tudok. A tisztítókúrákon belül meghatározó változást hozott a Mazdaznan által ajánlott desztilláltvíz-kúra, amely átmosta a vérem, kitisztította nyálkahártya-rendszeremet. A kúrával egyidőben és részben annak hatásaként megváltozott a táplálkozásom, a korábbihoz képest kisebb adagokat és egészségesebb ételeket kezdtem fogyasztani. A javulás első jelei szemeimen jelentkeztek: sokkal tisztábbá vált a tekintetem. Ezzel párhuzamosan gondolataim is lecsitultak, kezdett újra rend lenni a fejemben. A tisztítóhatást – a szellemi és lelki nagytakarítást - tovább fokozta a béltisztítás - www.fonixmadar.hu/meregtelenites/88-ezt-sosem-gondoltam-volna-kalandozasok-a-belrendszeremben -, illetve májam és epehólyagom kövektől való megszabadítása. Bár a méregtelenítés során kezdetben jelentkeztek kellemetlen tünetek – fejfájás, gyengeség is -, de testem könnyebbé válásával tisztább lett a tudatom, visszatért az alkotóerőm és –kedvem. Új célokat tűztem ki magam elé, amelyekkel mások életét is könnyebbé tudom tenni.

A szintén testi-lelki és szellemi szinten ható energetikai kezelésekkel és meditációkkal együtt –lassan meggyógyultam. Megtapasztaltam, hogy csak úgy érhető el teljes gyógyulás, ha a tisztogatás minden szinten zajlik, és tudatosan, következetesen végezve napi rendszerességgel épül be az ember életébe.

Utoljára a szívem nyílt meg, először magamat kezdtem újra szeretni, majd képessé váltam a szeretet adására és befogadására.

főnixmadár

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds