Munkácsi Gabriella, asztroterapeuta, mesegyógyító

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Íróként nagyon szép és megtisztelő feladatom az, hogy lélekgyógyító, életsegítő meséket írhatok!

Gyermekkoromban író szerettem volna lenni, aki kalandos történeteket szövöget. Korai, befejezetlen zsengéim az asztalfiókot gazdagították és sok vidám percet okoznak még ma is, ha éppen nosztalgikus hangulatba kerülök és visszaolvasom őket.
 
Ezután az asztrológia volt a következő nagy szerelmem, majd húsz évvel ezelőtt találkoztam vele, s a kapcsolatunk azóta is tart, elmélyült.
Az asztrológiai pszichológia, a tanácsadó asztrológia a területem és előnyben részesítem a gyakorlatias, érthető, a mindennapi életben jól használható útmutatásokat, magyarázatokat.
Hiszem és vallom, hogy senkit sem indítanak segítség nélkül ebbe a világba - s az első és talán legátfogóbb segítségünk éppen a személyes, születési horoszkóp-ábránk, az Életünk Térképe. Mindent megmutat, amire szükségünk van ahhoz, hogy tudatos, kiteljesedett életet élhessünk.
 
A horoszkóp mesél... és aki hallgat rá, sokkal könnyebben járja az útját. 
 
Írás közben „felfelé” figyelek, így születnek meg a történeteim. Tulajdonképpen nagyon sokszor „író médiumként” dolgozom, s a történetem egy-egy részének visszaolvasása során sokszor magam is megdöbbenek attól, amit papírra vetettem. Egy bölcsebb, mélyebb belső-felső hang üzenetei.
 
Ez is életvezetés, életsegítés, mint az asztrológia.
Hisz minden a mesével, a példázatokkal, mitológiával és régi történetekkel kezdődött... és ez mind az asztrológiában, mind az írásban testet ölt. Ezt szeretném érthetővé és átélhetővé tenni.
 
Hogy mindenki a saját meséjének alakítója lehessen!

Személyes tanácsadás:

Bejelentkezés - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Könyvek megrendelhetők:
Tel.: 00 36 20 541 7453

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.gabriellaangyal.ewk.hu

 

      

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds